Hud&Hudpleie

Min hudpleie. Produkter jeg ikke klarer meg uten (teateralsk og dramatisk er noen ord som beskriver meg , ja.)

Og produkter jeg prøver ut, som er gode, men ikke når opp til favorittene mine. Men er gode lell.

Morgen
Kokosoljerens med svamp
Serum
Serum øye
Dagkrem m minst spf 30
Øyegelè

Oppfriskning
Rose Ansikts Dusj

Natt
Kokosoljerens og svamp ved
sminke såpefri ansiktssåpe og svamp
Serum
Serumøye
Karitè-og kakakosmør+kokosolje
Øyekrem

*Hampvott – Jeg skrubber meg hver kveld og smører inn med olje (mandel-jojoba-eller min oppstrammende blanding), det holder nuppene på overarmene i sjakk, og huden myk og god

Decolletage og hendene har lik hud som ansiktet, like ømfintlig. så jeg bruker jeg samme stell fra bryst og opp (hendene blir jo automatisk med) Tørker av overskuddskrem eller maske  på oversiden av hendene. Husk også en god håndkrem. Hendene er jo også uansett utsatt for mye mere slitasje enn resten av kroppen.

I halvannet år ca (startet vel tidlig i 2014) så har jeg vært plaget av kroppskviser, som har blitt til sår. Startet på pompen (jupp. Hurra…) og spredde seg til lår, legger og armer og rygg, særlig nakke. Kun ansikt og front torso som fikk være noenlunde uberørt.

Prøvd alt, legegreier, skrubb og kremer. Nå i September 2015 er jeg nesten skorpe-og kvisefri, men for noen arr! Ser ut som om meth og skabb har bosatt seg på huden.

Men kom over noe, jeg fra nå av skal bruke regelmessig, i tilliegg til skrubb og oljing.
Nemlig: Natron! Allerede vasket meg med det to ganger, og merker forskjell. Og slutte å klore og pirke på nupp, skorper og kviser. Kun bruke neglene til neglelakk. 💅