Vivi

wpid-20150224_144922.jpg

Velkommen til min presentasjon av meg selv og pelsklingene mine ♡

Min hensikt med denne bloggen er å samle sammen det jeg har bruk for av tips&triks, mine små skjønnhetstips. Jeg kommer nok til å skrive mest om hår-og hudpleie, sminke, neglestell, spesielt i det økologiske, naturlige, dyrevennlige/etiske sjiktet. Så her blir det jeg har fått av andre, funnet på selv og lært samlet på en plass. Istedetfor som lenker på en data som snart kræsjer, notaterjeg ikke helt kan skjønne hva det står på lengre. Også slipper jeg i hytt og pine å sende lenke til hun&han med lenke til den og den nettbutikken, bloggen, nettstedet, med bruksanvisning/forklare osv. Bare for meg nå å si. «Sjekk blåggen min».

Setter stor pris på andre lesere også, veldig stor pris, siden dere faktisk ikke er nødt å lese bloggen min, men frivillig kommer innom 🙂

Også er det greit å ha en plass så anonymt som mulig kunne lire av seg «gøy og gørr» som tar plass i min universelle verden, uten å måtte tenke på å sensurere seg særlig.

Har såvisst ingen stor erfaring med skjønnhet og selvpleie utover normalen (eller blogging).

Iallefall ikke på fagnivå, ikke engang så stort som avansert amatør.
Men interessen for sminke, dill og dall er der, og har vært der så lenge jeg kan huske.

Men hår-og hudpleie (OG selvpleie) er noe jeg spesielt har fanget interesse for, da særlig i sjiktet naturlig, økologisk og dyreetisk/vennlig!

Jeg lærer mere for hvert skritt jeg tar, for hver blogg jeg leser, for hvert nettsøk OG hvert nettkjøp.

Lar meg gjerne inspirere, og jeg blir beæret om noen inspireres av meg.

Og kan vel kjapt skrive at om intet annet står, så er det jeg som har kjøpt og betalt produktene jeg skriver om i bloggen min»

Saklige gode råd mottas gjerne, både angående bloggen og tips om produkter, nettsteder, nettbutikker.

Jeg er en positiv, sprudlende, sarkastisk, teateralsk, dramatisk dame som ler av det meste, og sjeldent mener noe vondt. Jeg er absolutt ikke en dame av den typen som skjemmes av å tilhøre kvinne-kjønnet, grunnet noen meggete jante-jenter rundt om kring. Jeg er fantastisk kvinne-kjærring på min egen individuelle måte.

Ha en hyggelig lesning videre 🙂 Myk hud og duftende hår ønskes fra Vivi ♡