Hei og hopp!

10 okt

​Leeenge siden, og for å være ærlig er det kun fordi jeg venter på at dataen skal oppdateres at jeg gidder å skrive. Rart det der forresten, når man sløver hime en måned i strekk og ikke bruker dataen til annet en som fjernsyn og stereoanlegg så er alt knirkefritt, endelig man kommer seg på biblioteket, der kommer oppdateringene.

Håret henger fortsatt på, dog er etterveksten tatt i en marerittaktig sesjon hos en frisørsalong med 14 års erfaring i Juli, haha jadaaa… eeeehhh, 14 år siden de gikk ut av skolen er IKKE nødvendigvis erfaring. For  si det slik, mine striper denne gang etterlot håret i en tilstand hvor jeg bare lengtet etter fjona fra i fjor etter mitt egenpåførte mareritt.20160712_130145For ikke å snakke om prisen… 1600 for å stripe ettervekst på toppen av hodet og en mini colorasjon, mot når jeg forhørte meg om pris for lyse striper på halve hodets ettervekst og mørke på nakkehårenes blekede lengder og olaplex kur så ble det på 900…

Ikke bare fikk jeg beskjed om å komme med nyvasket hår (NEI!), men når jeg fikk tatt ut hettestriper så starter fyren å børste, eller rive kalles det vel når børstingen går i harde tak fra skalp til tupp, med krullene mine hvorpå en haug av de var under hetta og i løkker ut av hettehullene så rives det. Jeg hørte det sprakk og spjæra, så skal blekingen påføres, jeg spør om han skal ta i olaplex, sjefa bryter inn og sier at siden jeg hadde tatt en kur hjemme (med olaplex nr3, kjøpt noen dager før friørtimen) så trengte jeg ikke det… Så var det å skylle ut, jeg spurte så om de skulle ha i olaplex nå? Nei det var fortsatt ikke nødvendig, iallefall ikke siden jeg hadde sovet med olaplexen i, ho kommer med bruksanvisningen til olaplexen, blabla være i 5 minutter blabla dette skal holde, jeg bare åjaaa jada uffja ok… men en hårkur var bra jeg tok, jeg takket nei (null av det skittet i de produktene der som skal på håret mitt… Blekingen ble skrubbet ut, sånn skure-klær-grep og nignikke håret mot håret, over flere sjamponeringer. Fikk så en mini colerasjon og avslo styling og klin og klæsj, jeg ville bare fikse fargen hos frisør jeg og fikse resten hjemme jeg. Mini colerasjonen blir og skrubbet ut. 

Og på det punktet, selv om jeg skjønte at de ikke hadde helt peiling når jeg blir bedt om å komme med nyvasket hår, så var det nok for meg og jeg ville jeg bare hjem. Satt i en gi-faen mentalitet fra børstingen, gav opp og lot det stå til, men nå var jeg lei. Ikke bare er jeg så skjør i skallen at å være med folk så lenge sliter meg ut tilogmed når jeg trives, men slik som dette er noe jeg trivdes ekstra dårlig med, blant slærv og udugeligheter.

Han kliner i noe serum (silikonmineralkverkhåretskitgreie) og jeg skal betale, han spør sjefa om hva slags pris det ble, og siden jeg fikk stripet etterveksten på toppen og mini colerasjon, så ble det 1600, jeg spør hvordan det kunne bli så mye dyrere når orginal ønsket mitt var olaplex og mørke striper i de lyse lengdene i nakken i tillegg til å stripe etterveksten lys? Og det var pga mini colerasjonen det. Eller det ble faktisk mere kom jeg på nå, men siden jeg bare hadde tatt ut 1800 så gikk det greit, eller jeg sa at jeg hadde satt av 900 jeg så gikk greit med 1600 så fikk jeg ha 200 he. he. Takk, tusen jævlige takk for å få en kunde til å føle seg som en dass som ikke kan få betale for seg… Tipper praten gikk like heftig om meg når jeg hadde gåt, om mine merkelige krav og så videre, akkurat som de stod å prata piss og gjorde narr av hver eneste en som gikk forbi utenfor.

Det jeg gjorde så var å bruke min sjampo uten sls 3 ganger, før drittserumet ble vasket ut, lukta satt fortsatt i. Så dynket jeg i olaplex og hadde det i til neste dag, så en skikkelig balsam blandet med oljer, så proteinbehandling, så olaplex igjen (Samme jeg gjorde før marerittet, ellers hadde jeg vel hatt Homer Simpsonsveis nå…) Håret begynte å bli litt mere tilgivende da. Tok og å stusset babyhårene, altså det bruset som står som en blek afro rundt meg, for disse hårene var ikke brusete på grunn av at et hår hadde falt ut og at et nytt hadde vokst frem, nei, disse var rivd.

Behandlet hår er skjørere enn ubehandlet hår, men den skjøreste delen på håret er hvor behandlet og ubehandlet hår møtes, og er der circa at det er rivd. Er helt umulig for meg å lett dra fingrene igjennom fra skalp til tupp når jeg vasker håret nå, det stopper der hvor den gamle etterveksten var, og nå

Bare hår? ehhh nei?! Ikke for meg. Joda det vokser ut og blablablaaa, men: Håret mitt er til midt på ryggen, jeg liker å ha langt hår, skal vokse det ut så mye jeg kan, etter jeg begynte med the curlygirl method så har håret klart å vokse til forbi bh-stroppen for første gang i mitt liv, og det på tross av min gjentatte blekinger, helblekinger tilogmed… Det vokser 1 centimeter i måneden, jeg stusser selv og er stadig på jakt etter splittede, knekte og skjøre tupper, så kanskje ikke folk synes noe om håret mitt, men jeg ser jo godt forbedringene, og ødeleggelsene.

Dagen derpå, etter første runde kur. Må jo legge ved bilde av dtripehetteskallen min, noe så efferns ekkelt!!! Hahahargh i ei vukku, følte meg som ei godt lekt med dukke. De pluggene på dukker eklet meg og, så ble bare til at jeg klippte en eller to Barbier før jeg skjønte at det var ikke en lur idé, de dukkene døde desverre kort tid etter klippen. Helt tilfeldig.

Tilbake dit? A L D R I !!! Bare att jeg brukte 6, seks, 1+5, osv dager på å få surra meg til selfi er et ganske greit tegn på at jeg var mindre fornøyd. De fleste av oss, også de uten sussetrut, tar gjerne en liten haug selfier etter endt frisørbesøk, fordi vi føler oss fine. Jeg tok noen når jeg kom hjem, men de ble slettet kjapt. Så var det noen dager i kuring, olaplex, oljer, fuktkur og proteinkur.. 

Venstre øverst: Før, på bursdagen min 4. Juli 😄 Venstre nederst: Selvsamme dag den 12. Juli, kure 🐙 Øverst høgre: 17. Juli, selvstuss, med egnet hårsaks ✂ «Krøll for krøll» og «søk og stuss». Midten og nederst til høgre: 18. Juli, skillet er litt rart. Men sånn var det ferdig, ikke mere å prøve av kur annet en tid og pleie.

Så hyl og grin, og fra å ha lært at hjemmebleking er dumt og at frisør er best, så har jeg lært nå at jeg gidder ikke mere frisør. Skal tvinge ei venninne til å lære pintura istedet 😄 Må bare lære meg om developer og det andre først. Og skaffe olaplex 1 og 2 😄

(PS: HVEM FAEN ER DET SOM SITTER I EN LUKKET LESESAL PÅ BIBLIOTEKET OG ETER SURKÅLSILDFAENSKAP!!!???)

(PPS: DET GÅR BRA LELL, FOR HAN VAR SNILL OG PASSET PÅ PIKK-PAKKET MITT NÅR JEG MÅTTE TISSE. ET DU, MIN NYE VENN!!!) #pms…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: