Dag 1 hår og mjuk poff

18 apr

image
I går så tok jeg en skikkelig kur, påført i tørt hår og masserte så hodebunn med Black Jamaican Castor Oil før jeg satte meg forran skjermen gjennom en serie og film, med dusjhette på hodet. Eneste drivhuseffekten jeg liker.
image
Deretter så var det lett dusj før jeg avfloket håret med fingergreeing og Palmer’s balsam. Merket godt at jeg ike har avfloket på ei uke. Mye hår som kom av. Viktig å mjuke opp floker og lett skille håret fra hverandre. IKKE riv og slit.
Droppet eplesidereddikskyll denne gang som forrige gang og også å skjvuse ut vannet, klemte bare lett ut før jeg tok i litt PetalFresh balsam som leave-in, deretter O’right kremen og så Eco Styler gele, mellom hver påføring så klemte jeg inn produkt med microfiberduk før jeg ploppet med samme filla. Altså ingen fingerskvjus.

Så var det på tide å lufte pelsa så da var løsningen å ta ei strikkelue over der igjen, som jeg glemte å ta av når hjemme, frem til jeg skulle sove.

Da ploppet jeg med satengskjerf.

På tross av en ganske stor mengde gelé så var ikke hår og krøll stive, men mjuke.

Frisket opp håret med Dr.Bronner’s Magic og påførte litt Black Jamaican Castor olje i lengdene, knøt opp luggen og ferdig ☺
image
Håret er utrolig mykt, så mykt at det overrasker meg at krøllene ikke har rent av etter tur ute. Og håret virker tettere
image
Vivi&Pelsklingene

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: