Kaffi i sola

4 mar
image

1. Kaffeoljekur 2. Plopping 3. I med la-være-i-produkt og lufttørk 4. Ferdig (se søte passepus i bakgrunnen på siste bildet da. Næmmen♡)

Nei, ikke begynt å drikke kaffe, men lagde meg en kaffeolje av kaffe og kokosolje som jeg nøt ute i solveggen. Smurt i håret, fortsatt ikke noe kaffi i denne kjærringa her, annet enn hva som siver inn via skalpen isåfall. Så vasket jeg håret med balsam og kommer på nå i skrivende stund at jeg glemte epplesidereddik-skyll… Faen. Uansett, så ploppet jeg håret og smurte hver en krøllete lokk med fuktgivende produkt, i dag ble det «joico split ends mender» og «greenpeople jummykrøll» (fått av KS, eller kan jeg skrive sponset…?) Så var det lufttørking, og når håret er tørt så er det på tide å legge seg.
Så får vi nok engang surre et sjal rundt før lalle og ligge å bevre spent på hva morgendagen bringer av krøll.

image

Ta-daaa...


Kaffeoljens magiske egenskaper: Stimulerer hårvekst, gir glansfullt hår, og vistnok faktisk lysne og fremme highlights. Så dette måtte jo prøves. Også lukter kaffe godt da, men merker ikke noe til kaffelukt i håret etter jeg skylte ut. Bare duften av balsamen, så det var jo litt skuffende.
Kaffeolje er og superdupert til hud, der har den vist egenskaper som; å øke blodsirkulasjonen, minske celluliter, stramme og lysne huden. Men sier ikke noe om hårveksten på kroppen øker da… 😆

☆Kaffeolje☆
-Kaffe, brukte bare noe som noen gjester lot være. Vet ikke hva slags.
-Kokosolje.
Bland sammen i en krukke og la stå 1-4 uker. Rist på den hver eller hver annen dag.

Er en variant til som tar litt kortere tid, bland i en kjele på lav varme i 30min til noen timer. Rør med jevne mellomrom.

Vivi&Pelsklingene

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: