Helt kokos…

20 mai

…og olje glatt i svingen.

Så jeg tenkte jeg skulle prøve kokos i håret. Sånn helt plutselig! Neida, leste tips om det på en-eller-annen blogg, og noe av det jeg leste, var at kokkosolje er bra mot håravfall, pga innholdet av melkesyrebakterier? Eller, får heller finne tilbake til det innlegget.

Uansett fant fram kokosoljen, tok noen ss i en bolle, og blandet i noen spruter arganolje, jojobaolje og hempolje, blandet sammen og brukte en sånn hårfargingsbørste til å først pensle gjennom hodebunn, før jeg klinte resten ut i håret. Har faktisk ikke brukt den hårfargebørstedingsen før, men syntes den var ganske så kjekk og gjorde påføring mere kontrolert. Så nå sitter jeg og venter på tørt hår. Her skal intet forstyrre prossesen, hverken pleieprodukter (unntatt sjampoen og balsamen) eller noe annet enn lufttørket hår: Er kokosolje bra nok som hårkur?

Så rører man til

Med vennlig, og nesten tatt seg sammen Vendis

*Produkter fra iHerb.com: Øk. kokosolje 47kr/ 355ml, arganolje 64kr/for 30ml, og teleurt.no: Hampfrøolje 518kr/500ml og jojobaolje 417kr/500ml. Det lønner seg absolutt å kjøpe halv/hellitere fra teleurt om man bruker dette ofte, og til nesten alt.

Edit: håret har tørket ferdig, føles mykt. Og duftet vistnok så godt atte ❤ Kommer til å prøve dette flere ganger.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: