PayPal – Enkel, sikker og rask netthandel

7 des

Det sikreste er å skaffe seg PayPal-konto og bruke det når du handler på nettet om nettbutikken din gir deg den muligheten – enhver nettbutikk bør ha muligheten for å betale via PayPal. Sikker netthandel fra utlandet. Mange er med rette mistenksomme til å handle på nett i utland og ebay. Det å sende avgårde pengene sine til en nettbutikk man ikke har egen eller andres erfaring med skal man være forsiktig med. Det er useriøse aktører der ute. Både innen-og utenlands. Forhør deg på nett/forum/skjønnhetsblogger om evt. erfaringer med nettbutikken/ebay selgeren.

Et enkelt, sikkert og rask verktøy for enkel, sikker og rask netthandel er:

Hvordan lage konto?

Gå inn på www.paypal.com/no og lag deg en konto, Deretter har man 1av2 muligheter, eller begge 2.

 1. Du kan sende ønsket beløp fra din nettbank-konto til din egen PayPal -konto – dette tar 2-3 dager, og vips så er pengene inne, og vips klar for å handle. Uten at din personlige konto blir berørt når du handler. En luksus-konto rett og slett, med penger øremerket for netthandel :)Dette gjør selvsagt at det er lettere å ha kontroll og oversikt over pengebruken på nett :)
 2. Hvorfor bekrefte kortet sitt, om man kun skal bruke metode 1? Av sikkerhetsmessige og juridiske årsaker er det initiale grenser for hvor mange penger kundene kan sende, motta og ta ut via PayPal-kontoene. Når du bekrefter kortet, heves noen av disse grensene, og du blir et verifisert PayPal-medlem
 3. Du kan bekrefte ditt debet/kreditt kort på din PayPal-konto ved å taste inn kort nr, utløpsdato og kode, sånn som du må gjøre ved vanlig netthandels f.eks v/FU.com. Da vil du slippe å taste inn hele “kort-rekka” Da betaler du direkte fra din konto. Øya i kryss – lett å ta av :D

Eksempel på kortutskrift

 1. Angi kortinformasjonen, eller velg et eksisterende kort og klikk på Fortsett. De belaster kortet ditt med 15,00 NOK eller tilsvarende for å kontrollere at det er ditt.
 2. Kontroller nettbanken din om 2–3 virkedager og finn den unike 4-sifrede koden de sendte med belastningen.
 3. Logg deg på PayPal-kontoen igjen og angi koden fra utskriften.

De refunderer belastningen på 15,00 NOK eller tilsvarende til PayPal-kontoen din senest 24 timer etter at du har bekreftet kortet ditt. Når du da skal netthandle neste gang, og nettbutikken har PayPal-betaling så velger du det ved å logge deg inn fra nettbutikken når du skal betale for varene.

Det er enklere, sikrere og raskere;

 • Enn å taste inn kortnummer, sikkerhetsnummer, passord, kortets utløpsdato, navnet ditt og adressen, din når du handler – > for med PayPal skriver du bare inn brukernavnet og passordet og trykker “betal”
 • Enn å betale via nettbanken til nettbutikken,  for mottakereren av pengene vil ikke få se ditt kontonr. Informasjonen nettbutikkene trenger, ligger nemlig registrert på PayPal-kontoen din hele tiden, uavhengig om du har et verifisert kort eller bare bruker PayPal som luksus-konto :)
 • Enn å sende penger manuelt fra din nettbank til nettbutikken, som kan ta noen dager, avh. av virkedager og bank. Med PayPal skjer det med en gang – og jo raskere pengene blir overført, jo fortere sender selgeren pakken din avgårde. De sender sjelden pakken din før de har fått pengene.
 • Man kan overføre penger til privatmennesker og til organisasjoner man velger å støtte.
 • Får du en feil vare/ødelagt, eller du ikke får varen i det hele tatt, og selger er vrang; Kan du klage til PayPal og de hjelper deg med å få pengene dine tilbake.

– Et stort – og: Lønner seg å ha PayPal på Engelsk, på Norsk kommer ikke alle hjelpe mulighetene frem på siden, som f.eks søkefelt under «Hjelp/Help» seksjonen!

Ha en fin og enkel netthandel.

edit: Flytter min erfaring til eget innlegg

Obs: Støtter IKKE boikotten fra PayPal og bl.a Visa, MasterCard – mot nettstedet Wikileaks.org. De har nå stanset alle pengeoverføringer til nettstedet. «Gottschalk sier – Banker skal varsle politiet om mistenkelige transaksjoner, men de har ingen myndighet til å stanse transaksjoner uten pålegg utenfra» Jeg, som han, reagerer på at disse tar seg til rette og setter seg som dommer. Og utøver makt. Skille snørr fra barter. Skjerpings.

Reklamer

3 kommentar to “PayPal – Enkel, sikker og rask netthandel”

 1. nettisen 9. desember 2010 kl. 15:31 #

  Hehe, PayPal er farlig, gjør det enda enklere å bruke penger på nett:-)
  Men man hadde vel gjort det uansett, så får heller bare velge å se det som at man sparer tid og at det er sikrere 😉

  Liker

  • Vendis 9. desember 2010 kl. 21:24 #

   Hadde nok det, betale leie og regninger før netthandel 😉 Får gå for sikrere og tidsbesparende ja 😀

   Liker

Trackbacks/Pingbacks

 1. Min PayPal « Vensmeden Vendis - 17. desember 2010

  […] en fin netthandel. Og bortsett fra menneskelig stuk (meg og rigide PP) så var hele PayPal greia veldig enkel. Ikke så lurt å få natten til å gå med å gjøre ting som krever […]

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: