Pakke i posten = Delingsklips!

14 nov

I går fikk jeg en 6 pk. Delingsklips Crystal til 79,- (+49,- i frakt) fra MakeStyle.no de er 12cm lange og virker stødige, bakstykket er i metall. Bestilte de i 23 tiden på kvelden den 11 Nov., så teknisk sett den 12. I postkassa den 13 Nov. Bra! Kjøpte de på tips fra denne bloggen.

Har lenge vært på jakt etter gode delingsklips til bruk ved glatting av hår (har krusedull hår, masse) men har til nå brukt en sånn svær klipe greie, som er rimelig løs i fjæringa, og hårstrikk. De kan selvsagt brukes når du skal krølle håret og (for mitt vedkommende roe ned/definere krus) eller i det hele tatt trenger å kontrollere deler av håret, fordi du skal fokusere på andre deler av håret, uten en teit strikk eller klipe som løsner og sklir rundt og sånn… Så får vi se om de gjør nytten, har ikke prøvd de enda.

Nå skal jeg spise min spesial salat. Etter jogge-turen min. Ach, jeg er så kvalmende sporty og sunn. I dag. Og jeg er ferdig med julegavene. Selv om jeg ikke feirer tradisjonell jul skal de som er barn få pakke da.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: